Különbségek, előnyök

Profilok és hozzáférés

Az Adverticum AdServer NG-ben egy profilhoz több e-mailcím is tartozhat, így többen is kezelhetik ugyanazt a fiókot, más felhasználóval belépve. Ennek köszönhetően mindenki a saját beállításai szerint használhatja a rendszert, követhető, hogy ki hajtotta végre az utolsó módosításokat. Emellett a felhasználóknak lehetősége van statisztika és teljes hozzáférés adására is.

 

 

Kezelhetőség

Az Adverticum AdServer új felületén könnyen és gyorsan megtalálhatja a szükséges funkciókat. Egy adott műveletet több helyről is elvégezhet, a böngészőkből már ismert füles kialakításnak köszönhetően az egyes munkafolyamatok nem csak lépésről lépésre valósíthatóak meg, az egy elemhez tartozó információkat könnyen elérheti.

 

Speciális banner megjelenések

Az AdServer NG-ben a szokványos banner megjelenések mellett speciális display-eket is könnyen beállíthat. A hagyományos beágyazott, pop-up, layeres hirdetésekhez hasonlóan egy gombnyomással hozhat létre interstitial, lebegő felhőkarcoló, szamárfül, kinyíló reklámokat, és konfigurálhatja ezek viselkedését is. A speciális bannerekről bővebben itt.

 

 

Listázás

Az új típusú listázásnak köszönhetően a találati oldal az igényeinek megfelelően alakítható. A megjelenített oszlopok, és azok sorrendje személyre szabható, az egyszerű és a részletes keresés segítségével könnyen eligazodhat az elemek között. A csoportba rendezésnek köszönhetően a későbbiek során könnyen megtalálhatóak a gyakran használt kampányok, tervek, bannerek, zónák.
A listázási felületen emellett alapvető műveleteket is végrehajthatunk egyszerre több elemen is.

Egyszerű kampánykövetés

Az admin felület több pontján is visszajelzélzést kaphatunk kampányaink és terveink állapotáról. Külön kigyűjtve megtalálhatjuk a problémás és hibás kampányainkat, a listázási felületeken kereshetünk az általános (rendben, problémás, hibás) és a futási(lejárt, elintult, szüneteltetett, még nem indult el) státuszokra, emellett a színkódok is segítenek a tájékozódásban.

 

 

Goa3

Az Adverticum AdServer új JavaScript-ben írt beépítési kódja, amely arra hivatott, hogy sokkal több információt gyűjtsön a kliensről, mint az előző beépítési kódok, valamint hogy egyszerre az összes hirdetést képes legyen megjeleníteni, ezzel lehetővé téve a bannervonzást és -taszítást.
A Goa3-as beépítési kódot használva többek között az alábbi targetálási opciókat is választhatja: GeoIP, Böngésző, Képernyő, Bővítmények (Java, Flash), URL, Referer, Query, Kulcsszó, Kizárás, Hirdető kizárás, M.OR.E.

 
Amennyiben további kérdésük van, kérjük a support@adverticum.com címen keressenek minket!
-->