Oktatási anyagok

 

Dokumentáció

Az Adverticum AdServer használatáról és működéséről részletes információt kaphat Dokumentációs oldalunkon. Itt az egyes funkciók ismertetése mellett a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon konkrét problémák megoldását is megtalálhatja.

A dokumentáció az admin felületen történő változások alkalmával folyamatosan frissül, így azonnal ellenőrizheti, hogy az újítások, hogyan érintették az AdServer használatát. (Ezekről a változásokról hírlevélben és a kezdőlapon is tájékoztatjuk felhasználóinkat.)

Eszközök, letölthető anyagok

Az Adverticum AdServer NG-hez számos kiegészítő anyag készült, melyek az alapvető, kampánymenedzseri használat melletti felhasználáshoz nyújtanak segítséget. Ezek a kiegészítések az admin felületen kívülről érhetőek el, így tovább küldhetőek nem Adverticum AdServer felhasználóknak is.

Clicktest - Az oldalon ellenőrizheti, hogy az AdServer megfelelően méri az elkészített bannernél a klikkelést.Goa3 fejlesztőknek - A dokumentumból a webfejlesztők megismerhetik az új, Goa3-as beépítési kódunk specifikációját, speciális beépítési lehetőségeit.Display bemutató - Oldalunkon megtekintheti speciális display-einket, működés közben tesztelheti a különböző beállításaikat úgy, hogy ehhez nem kell saját test site-ot létrehoznia.

Videók

Youtube csatornánkon megtekintheti oktató videóinkat, melyek segítenek eligazodni az Adverticum AdServer működésében.

Belépés

 

Kezdőlap és kezelés

 

Keresés és csoportok

 

Listázások

További videók
 
Amennyiben további kérdésük van, kérjük a support@adverticum.com címen keressenek minket!
-->